Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/b/7/amjordan-entertainment.com/httpd.www/wp-content/themes/bifrost/includes/functions/style-functions.php on line 937 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/b/7/amjordan-entertainment.com/httpd.www/wp-content/themes/bifrost/includes/functions/style-functions.php on line 944 HOSTING & HORECA | AMJordan Entertainment

CANDYGIRLS

Heeft u kleine hapjes, gebakjes of snoep dat  wilt uitdelen op uw event of feestje? Dan zijn onze candygirls daar perfect voor! U kunt ze door de zaal tussen de gasten laten lopen, maar ze kunnen ook de gasten in ontvangst nemen. 

 

In een kleurrijk kostuum en een snoepplateau delen onze candygirls met een brede glimlach lekkernijen uit aan de gasten.  

Onze candygirls worden vaak geboekt voor babyshowers tot aan grote evenementen.

 

HOSTESSES

Ook voor het ontvangen van gasten, het uitdelen van drankjes en hapjes of het serveren van VIP-gasten kunt u bij ons terecht.

Gastvrijheid is bij ons een prioriteit en onze hostesses zijn erg service gericht en zijn altijd met een lach aan het werk.  

Ze maken graag een praatje met de gasten en zullen ervoor zorgen dat alles naar wens verloopt. 

We beschikken over verschillende soorten kostuums die passen bij verschillende gelegenheden. 

In overleg kunnen wij er altijd voor zorgen dat de dames er precies zo uitzien als u het voor ogen heeft.  

Onze hostessen zullen altijd als een plaatje op uw event verschijnen.  

 
Warning: Undefined array key 0 in /customers/0/b/7/amjordan-entertainment.com/httpd.www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
FacebookFacebookFacebook