AMJordan Entertainment AMJordan Entertainment

Diensten

Dancing

De danseressen van AM Jordan Entertainment dansen de avond weg op uw evenement, festival, in clubs/discotheek, bedrijfsfeest of verjaardag.

Door de exclusiviteit, professionaliteit en de juiste styling zorgen de danseressen voor het juiste entertainment. Onze danseressen zijn allemaal getalenteerde performers.

De danseressen zijn ook te boeken voor videoclips, choreografie of freestyle.

 

 

Hosting & Horeca

AMJordan Entertainment beschikt over ervaren hostessen die het ideale visitekaartje vormen voor uw event.
Ze zorgen er voor dat alles naar wens verloopt, een goed aanspreekpunt zijn en zorgen voor een goede begeleiding van uw gasten. Door de spontane en enthousiaste houding van de hostessen zullen de gasten met open armen ontvangen worden. Ook zullen de hostessen altijd naar wens gestyled worden wat exact past bij het evenement.

In samenwerking met AR hostess & horeca stellen wij ook de juiste horecateams neer. AR hostess & horeca bezit over een database met echte horeca toppers die er voor zorgen dat alles
feilloos, op tijd en professioneel verloopt.

 

 

Video models

Inmiddels heeft AMJordan Entertainment met haar videomodellen het laatste puntje op de i gezet in diverse videoclips. De modellen hebben een professionele werkhouding en zijn zeer getalenteerd wat u ook terug ziet in
de videoclips van Nederlandse en buitenlandse artiesten.

Heeft u opvulling nodig in uw videoclip qua figuranten? Dat leveren wij ook als dienst. Wij beschikken momenteel over een grote database met talenten die het leuk vinden om te figureren in een videoclip!

 

 

Models

AMJordan Entertainment beschikt over een ruim bestand met vrouwelijke en mannelijke modellen. Ze zijn inzetbaar voor videoclips, catwalk, doorpasopdrachten, fotoshoots en promotieopdrachten. Onze modellen zijn spontaan, sociaal, hebben een professionele werkhouding en zijn zeer fotogeniek.

 

 

Specials & Talents

AMJordan Entertainment heeft ook diverse andere mogelijkheden qua entertainment die u kan boeken voor uw evenemtent. Zo hebben wij candygirls, champagne girls, goochelaars, paaldanseressen, strippers, acteurs, acrobaten, zangers levend kunst, massagedames, laseracts, UV-light acts en nog veel meer special entertainment in ons team.

Verder hebben wij ook een breed team talenten, ideaal voor productiedagen. Onze talenten bestaan uit: visagistes, stylistes, eventplanner, cateraar, bodypainters, fotografen en nog veel meer talenten!

Wij vinden het belangrijk om de wensen van onze klanten waar te maken en dat de gasten van het evenement het entertainment onvergetelijk beschouwen.
Wij van AMJordan Entertainment denken altijd mee over welk type entertainment bij het concept van het evenement past.

 

 

Styling & Make-up

Bent u op zoek naar het perfect oog voor stijl en wat bij uw concept past?
AMJordan Entertainment beschikt over een team vaste stylistes en door de samenwerkingen kunnen wij u verzekeren van kwaliteit aan de hand van uw concept of moodboard.

Wij bieden op professioneel gebied styling voor videoclips, fotoshoots en artiesten. Onze stylisten geven het juiste stijladvies en zij zorgt ervoor dat het plaatje klopt en let op ieder detail. Voor videoclips, fotoshoots en artiesten heeft AMJordan entertainment ook een aantal vaste visagistes. Ze staan klaar voor het juiste, professionele make-up advies wat past bij uw fotoshoot of videoshoot!

 

 

FacebookFacebook